Norsk: Bli operativ i Brasil

Tenker du å etablere deg i Brasil? Da bør du vurdere Innovation House Rio som utgangspunkt.

Innovation House Rio ligger i Torre do Rio Sul, bare to etasjer over Innovasjon Norge og Generalkonsulatet. Bygningen er nær sentrum og de fleste næringssentre. Begge flyplassene i Rio de Janeiro er også lett tilgjengelige fra Innovation House Rio.

Innenfor Rio Sul finnes det meste: gode restauranter, bokhandlere, treningssentre, databutikker, banker og minibanker. Du kan kjøre fra Rio Sul til sentrum på mindre enn femten minutter.

To av de viktigste organisasjonene for norske firmaer er lokalisert i Innovation House Rio:NBCC, som dekker alle bransjer, og INTSOK, som retter seg mot olje og gass.

banner_christ

Et solid miljø for din bedrift

Alle bedrifter som etablerer seg i Brasil må ha en lokal postadresse og et telefonnummer. Vi tilbyr deg et kostnadseffektivt kontor i Rio de Janeiro med direkte telefonnummer, postadresse og nettilgang.

Forskjellige romløsninger

Innovation House Rio har tre ulike typer rom:enkle kontorer, felleskontor eller fleksibelt kontor (et skrivebord og et telefonnummer) som kan brukes etter dine behov.

Alle valgmuligheter inkluderer tilgang til møterom. Du kan bli operativ med en gang.

Om Innovation House Rio

Innovation House Rio er et norsk inkubatorskontor som ble opprettet som et felles initiativ av Innovasjon Norge og INTSOK i 2007. Tidligere var det kjent som NBIO (Norwegian Business Incubator Office).

Siden det har flere norske selskaper benyttet det som inngangsport til Brasil. Nå er Innovasjon Norge ansvarlig for kontoret alene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: